Παρασκευή, 17 Απριλίου 2026

#ΜΠΑΣΚΕΤ

Καβάλα - ΑΡΗΣ 71-77 | Έκανε τον περίπατο ντέρμπι... και το κέρδισε!

Posted On Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 19:14

Δύο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα παρουσίασε ο ΑΡΗΣ μας σήμερα με την Καβάλα με αποτέλεσμα ένα φαινομενικά εύκολο παιχνίδι να εξελιχθεί προς στιγμή σε αυτοκτονία αλλά στο τέλος να γλιτώνει το κάζο και να παίρνει την πολύτιμη νίκη. Γουάιτ, Μακνήλ και Μούρτος ήταν αυτοί που ξεχώρισαν και οδήγησαν την ομάδα μας στη νίκη σε ένα παιχνίδι όπου το πρόβλημα στα ριμπάουντ και η άμυνα κάτω από το καλάθι έκανε και πάλι έντονα την εμφάνιση του.

Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά με τους παίκτες μας να δείχνουν εκπληκτική προσήλωση στα αμυντικά τους καθήκοντα και με τεράστια ευκολία να κόβουν τις επιθέσεις της Καβάλας. Την ίδια στιγμή στην επίθεση με τον Σπύρο Μούρτο να πραγματοποιεί ίσως την καλύτερη φετινή του εμφάνιση και όλη την ομάδα να έχει εξαιρετικά ποσοστά κυρίως έξω από τα 6.75 το παιχνίδι πολύ γρήγορα άρχισε να ξεφεύγει και όλα έδειχναν ότι οδηγούμασταν σε έναν εύκολο περίπατο. Μάλιστα η είσοδος του Ξανθόπουλου και τα εντυπωσιακά συνεχόμενα κλεψίματα του(συνολικά 8!!!) έμοιαζε να είναι το ολοκληρωτικό χτύπημα στην Καβάλα που τα είχε χαμένα. Σε εκείνο όμως το σημείο μάλλον ο Δ.Πρίφτης είτε υποτίμησε τον αντίπαλο είτε απλά βιάστηκε να ξεκινήσει το ροτέισον του με αποτέλεσμα οι πολλές αλλαγές να βγάλουν την ομάδα μας εκτός ρυθμού δίνοντας στο τρίτο δεκάλεπτο την ευκαιρία στην Καβάλα να κάνει την αντεπίθεση της. Για ανεξήγητο λόγο υπήρξε μια εμμονή σε σχήματα και σε παίκτες που δεν αποδίδανε με αποτέλεσμα το +16 να εξαφανισθεί και η Καβάλα να φθάσει σε απόσταση ενός σουτ. Ο ύψους 2.03 σέντερ Γουίλιαμς έστησε το δικό του πάρτι κάτω από το καλάθι μαζεύοντας 16 ριμπάουντ και πετυχαίνοντας 16 πόντους με εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας. Ευτυχώς σε εκείνο το σημείο και αφού επέστρεψαν οι παίκτες που είχαν βοηθήσει ώστε ο ΑΡΗΣ να πάρει το προβάδισμα μπόρεσαν να απαντήσουν στα καλάθια των αντιπάλων μας και να οδηγήσουν εκ του ασφαλούς την ομάδα στη νίκη.

Αν και η εμφάνιση του Β ημιχρόνου μας προβλημάτισε η ικανοποίηση για το διπλό είναι αυτό που μένει από τη σημερινή αναμέτρηση. Εκτός από την ομάδα που κατάφερε να πάρει τη νίκη την παράσταση έκλεψε και ο κόσμος του ΑΡΗ που όπως ήταν αναμενόμενο κιτρίνισε το κλειστό της Καλαμίτσας. Πλέον με 1 παιχνίδι την εβδομάδα η ομάδα θα μπορέσει να ξεκουραστεί αλλά και να βελτιωθεί μέσα από τις προπονήσεις. Έτσι λογικά ο ΑΡΗΣ μας στο κρίσιμο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Παλέ θα κατέβει απόλυτα έτοιμος και με τον κόσμο στο πλευρό του δεν έχει να φοβηθεί τίποτα!

#YELLOW RADIO 101.7

Listen live yellow radio 92.8

#ΣΧΟΛΙΑ

logoFinal2007

Είμαστε μια παρέα οπαδών που ακολουθούμε την ομάδα πιστά σχεδόν παντού και το PlanetARIS.gr είναι ο τρόπος έκφρασης της αγάπης μας για την ομάδα εκτός γηπέδου. Σκοπός μας η διάδοση της ιδέας του ΑΡΗ  μας μέσω του διαδικτύου!

Newsletter

Εγγραφείτε και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα θέματα του ΑΡΗ μας!

Λέμε ΟΧΙ στο spam!